Retreat

Retreat betyder att dra sig tillbaka i stillhet. Mina retreats vänder sig både till nyfikna nybörjare och mer erfarna meditationsutövare. Med hjälp av meditation och övningar får du möjlighet att vända uppmärksamheten inåt och möta dig själv på ett annat sätt än i vardagen. Genom att tillåta dig själv att vara precis som du är kan du börja upptäcka din förmåga att vara närvarande i ditt liv. En retreat sker till stor del i tystnad. Återkommande teman är självmedkänsla, mindfulness och naturens läkande kraft.

Hör gärna av dig för info om kommande retreater.

Det var en fantastisk retreat med Mona. Jag kände genast ett stort förtroende för Mona, som jag då träffade för första gången. Hon förmedlade stor kunskap med förståelse och mycket värme. Upplägget kändes väl genomtänkt, meditationer, föreläsning och Qigong. Att vi dessutom hade nära till naturen, där några praktiska övningar skedde satte extra värde på dagen för mig. Vi hade också en tyst stund som kändes väldigt behaglig. Jag kan varmt rekommendera retreats med Mona och kommer själv absolut delta igen om tillfälle ges.
— Birgitta Rasmussen
I September 2018 anordnade Potential Mind en återhämtningsretreat för medlemmar från den ideella föreningen Vägra väggen. Alla som deltog i retreaten hade stressrelaterade sjukdomar. 
 
Deltagarnas feedback var att Mona var en fantastisk ledare som med sitt lugn, sin erfarenhet och sitt trygga sätt fick dem att slappna av och vara närvarande. Alla deltagare angav att de gladeligen skulle delta i ett liknande retreat anordnat av Potential Mind då dagen fick dem att må bra, att hitta styrka i naturen samt att få verktyg för att hitta inre lugnt och vara närvarande i nuet vilket är viktigt för personer med stressproblematik. 
— Maria Ergul, Generalsekreterare Vägra Väggen
näckros.jpg